dinsdag 15 maart 2011

Strandrace Knokke-Heist

Terwijl de ploegleider aan het trainen was met de mannen van "Hand in Hand Baal" te Woumen waren er op zondag ook 3 renners actief op de laatste strandrace van het seizoen.
Hieronder een beknopt verslag van Filip, foto's van de race vindt je hier.

Het was er schitterend weer, een wind(je) vanuit het binnenland dus voor de eerste keer dit een redelijke temperatuur om te koersen. Eindelijk eens vanvoor gestart dus geen last van het ganse pak voor mij (dacht ik). Samen met de Johnny vastgereden aan de eerste doorgang door de paaltjes (verschillende valpartijen) en we stonden er gewoon te schilderen. Dan een serieuze inhaalrace om uiteindelijk in het Zwin toch redelijk opgeschoven te zijn. Toen was de Marc al ribbedebie en zat ik dus met de Johnny in een groepke achter het eerste grote peloton. Langzaam aan opschuiven was de boodschap om onszelf niet op te blazen.
In de 2de ronde in hetzelfde groepke blijven zitten en dan hopen nog iets te forceren in de laatste klimmetjes maar als laatste van het strand en een verschrikkelijk ambetante derailleur en dus als laatste van het groepke binnengekomen. Achter ons lag een serieus gat dus ni echt druk meer gemaakt om de tijd. De plaatsen lagen toch vast.

Marc 17de (2de master)
Ikke 40 (29ste elite)
Dirk 83ste (34ste master)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten