woensdag 7 november 2007

1 november verkenning TT Rillaar

Leuk, een vrije dag. Natuurlijk gaan we dan fietsen. Op het programma stond vandaag de verkenning van onze TT. We waren met bijna gans de club aanwezig. Het vertrek vond plaats bij de Gukke aangezien hij op de Kortakker woont.

Raar maar waar, de laatste tijd heb ik weinig zin om te
fietsen. Het is te druk, en fietsen is dan ontspannend, maar ik ben dan meestal (mentaal) te moe. We gingen met gans de bende bijeen blijven. Maar na een paar kilometers waren we de Gukke al kwijt. De geblesseerden hadden her en der drankposten voorzien. Blijkbaar was hij al op zoek?

Onze eerste stop was bij den Bekke, hij reed in zijn achtertuin nog even 2x plat. Blijkbaar kan zijn fiets maar 40km aan en weigert deze pertinent om meer kilometers te doen.

Na deze drankpost, waar overigens een tussenspurt werd gedaan, en Frank met de bloemen wilde gaan lopen, ..... maar helaas hij was niet de snelste (lees slimste), reden we richting de Ijsbeek. Naar jaarlijkse gewoonte word daar de koning van den berg gekroond. Ik moet toegeven, hij heeft er nog nooit zo goed bijgelegen, ik reed dan ook zonder al te veel moeite naar boven. De enige die mij nadeed was de Steffe, ook nog nen oudkrijger, maar dan nen ongetrainde. Op de volgende helling reed de Steffe vlot naar omhoog, als enige. Ik had vier pogingen nodig, deze helling ligt vol met boomwortels, blijkbaar zijn zijn Mountain Kings ideaal om nog iet of wat grip te hebben.Dus de Steffe mag zich terecht Koning noemen, ik ben dan Prins, past beter bij mijn leeftijd.Vandaar reden we richting Schoonderbuken, want daar word dan een heel nieuw stuk op onze TT toegevoegd. Het leukste was natuurlijk de drankpost bij den Bére, de vrouwtjes hadden daar verzameld, en ze hadden voor ons pannekoeken, warme choco, enz. voorzien. Jammer genoeg heb ik daarna moeten afhaken, omdat ik met de Duiveltjes moest gaan voetballen tegen de mama's. Ik had toch een dikke 60km gefietst, en het was een prettige voormiddag geworden met uitstekend weer. Wat moet een biker nog meer hebben.
Voor foto's klik je hier.

2 opmerkingen:

  1. Hey Dirk,dacht dat je geblesseerd was? Of is dat na die verkenning gebeurd? Alle soigneer je!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is gebeurd tijdens het voetballen. Ik ben blijkbaar nog altijd zeer snel. Alleen spijtig dat na spurt nr. 40 mijn aductoren het begaven. Verplichte rust, ik heb de zaterdag nog geprobeerd met Marc, maar dat was mij niet bevallen. Binnenkort komen er nog een pak foto's bij van deze verkenning.

    BeantwoordenVerwijderen