zondag 9 september 2007

Het zij gezegd

Dit was zo'n beetje het overzicht van het afgelopen jaar, natuurlijk hebben we nog aan verschillende wedstrijden deelgenomen. Maar vanuf nu zal ik deze blog uptodate houden.
Overigens, Tom Discart heeft ons verteld dat hij binnenkort zoveel mogelijk wedstrijden met ons team gaat meerijden. Dan hebben we al 3 vaste rijders. We zullen zien, en wie weet als Angie dit leest ......

4 opmerkingen:

 1. Gij weet ook nie van ophouden hé...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik moest toch zien ofdat die blog wel werkte, ik had al eerder een reactie verwacht.
  Gaan jullie zondag mee fietsen? Er is blijkbaar een tocht in Gelrode en in Heusden-Zolder, vertrek op Terlaemen. Laat maar iest weten, Marc, komt ook. Hou u mails in het oog, jullie krijgen van mij een paswoord. Kunt ge ook eens zwansen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. We gaan zondag zeker rijden, maar weet nog niet naar waar. Ik zal het thuis ne keer vragen aan de chef wat het gaat worden. Gisteren een toerke op de baan gaan doen, de Marc nog tegengekomen. Efkes aangepikt bij die groep van Heultje, maar da ging toch ietske te snel zenne -)...
  Paswoord??? Zwansen??? Ik ben benieuwd...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ga normaal naar Zolder fietsen, ofwel Gelrode. Morgen ga ik de Roland Libeton Classic rijden, vertrek 8h.Ik was gisteren gaan rijden met de gasten van het Dorpsgenot, leuk tempo, rustig gereden. Ik moest wel, ik heb mij laten kraken, ze hebben verkeerd gekraakt denk ik. Ge kunt er toch mee afzien, met zo'ne goeie rug. Het kan alleen maar beteren.

  BeantwoordenVerwijderen